Argon 18 laver Banecykler, Triathlon cykler, Endurance cykler og Gravel cykler. Et rigtig lækkert design og komfort. Sælges hos United Cycling i Lynge.

Tøj til træning i alt slags vejr, både til løb, cykling og triathlon. Tøjet er i lækkert materiale og design og kvaliteten er i top. Fusion er også netop kommet med en ”Recharge” kollektion, som er tøj til afslapning og til og fra træning. Dette er både smart og meget behageligt. Virkelig søde og venlige mennesker der er bag Fusion, som jeg med største glæde varmt kan anbefale.

Personlig træning og coaching. “Happier, Healthier, Stronger” er konceptet bag OOBlife og netop de tre parametre gør det muligt at nå dine mål. OOB kan hjælpe dig uanset om du er nybegynder eller elite udøver.

 

United Cycling i Lynge er Argon 18´s flagship store. Her er service, professionel vejledning og hjælp i top. Alle er medarbejdere er utrolig servicemindede og brænder for deres arbejde. Jeg kan varmt anbefale United Cycling.

Samarbejder med Nordic sprortscenter ved Bjarne Pedersen speciallæge i ortopædkirurgi. Yderst kompetent diaknostik og behandling af idrætsskader.

 

Vitaminer, olier, proteiner til at holde immunforsvaret og alle led, muskler og knogler klar til træning. Virkelig dygtige folk der står bag. Første år med deres vejledning inden for proteiner, vitaminer og olie følte jeg markant forandring i træning og overskud i hverdagen.

 

Har du brug for hjælp til at nå dine mål?