Netværk og løb, for Topledere, bosat i Hørsholm / Rungsted

RUNNING BUSINESS NETWORK er en lukket gruppe af topledere fra Hørsholm / Rungsted, der ønsker at komme i bedre form via løb og core træning, mens de danner et stærkt og tæt netværk til sparring omkring din virksomhed, med andre topledere i lignende stillinger, udelukkende fra dit lokalområde.

Du vil således opleve at danne stærkere relationer, mens du kommer i bedre form, samtidig med at dine nye relationer, vil være med personer du enten allerede har hilst på i dit nærområde eller vil komme til at støde på løbende i din fritid, for herigennem at forstærke dine nye relationer.

Hvorfor skal du være medlem?

  • Lukket hold med op til 15 deltagere – by invitation only
  • Kun for en snæver målgruppe: Topledere i Hørsholm / Rungsted
  • Kun for topledere giver mulighed for sparring, forretning og meget mere, med andre topledere på samme niveau og med samme udfordringer som dig
  • Kun for lokale topledere, giver mulighed for at mødes udenfor træningstiderne i forbindelse med børns sport, skole, indkøb, mv., til en løs hurtig snak, der forstærker dine nye relationer
  • Med udgangspunkt i løb og core træning, får man svedt, bliver udfordret og grinet sammen, i træningstøj og mere afslappet forhold end arbejdsrelateret, hvilket hurtigere giver tættere relationer
  • Mulighed for 2 x træning om ugen hele året
  • Lækkert løbetøj fra Fusion
  • Mulighed for deltagelse i fælles events, typisk officielle løb med forskellige distancer, mv.

RUNNING BUSINESS NETWORK er et netværk for topledere i Hørsholm / Rungsted med fokus på løb og core-træning, med sparring og erfaringsudveksling undervejs i træningen. At mødes i løbetøj med naturens friske luft, gør noget ved os både fysisk og mentalt. At være aktiv og se hinanden med sved på panden, gør det lettere at åbne sig op, smide kægge bemærkninger, lave interne konkurrencer og alle kan tale frit med alle. Samtidig kommer pulsen op, hvilket gør dig sundere, stærkere og giver dig mere energi på sigt.

Jeg ved hvad der skal til for at du udvikler dig på løbet, men jeg ved også hvordan et netværk som dette kan hjælpe dig med, at udvikle dig selv og din forretning.

Vi løber for det meste i taletempo, så dialogen kan flyde og så indlægger jeg intervaller, hvor pulsen kommer op. Alle kan være med i hvert deres tempo – vigtigst er relationerne og et sundere dig.

Konceptet er at samle et netværk af Topledere (CEO, COO, CCO) fra dit eget lokalområde i Hørsholm / Rungsted, som via løb og coretræning skaber tættere og mere fortrolige relationer end ellers muligt.

Selve træningen foregår som løbetræning i ”taletempo” så alle kan være med og samtidig tale sammen. Efter rolig og grundig opvarmning, indbygger jeg intervaller hvor du konkurrerer på tid mod dig selv og resten af holdet. Der er opsamling efter hvert interval, så alle starter hvert interval sammen. Det får dig til at yde det ekstra, som gør hele forskellen – og så er det sjovt …

Til sidst i træningen ligger jeg coretræning ind… en stærk core, altså et stærkt kropsligt fundament, minimerer risiko for skader, gør dig stærkere og giver dig en sundere kropsholdning.

Der er ingen minimumskrav for at være med, men vi kommer som regel over 5 km til hver træning, hvoraf 1-3 km er interval baseret.

Vi har 2 ugentlige træninger, én morgentræning en hverdagsmorgen fra kl. 6 – 7, én hverdags eftermiddags/aften træning fra kl. 17 – 18, efter arbejde og mulighed for at nå hjem til middag med familien, samt én månedlig weekendstræning, der ligger lørdag formiddag fra 9.00 – 10.30, hvor vi løber en lidt længere rolig tur. Alle træninger er efter samme model, som beskrevet ovenfor.

Det er frit om du vælger at være med 1 eller 2 gange om ugen. Bare vær klar på at det er vanedannende 😊

Har du brug for mere information, er du velkommen til at give mig et kald på: 2643 1609

Jeg tager nu nye medlemmer ind med opstart torsdag den 07.04.2022 kl. 6.00.

12.500 dkk. for 6 måneder

20.000 dkk. for 12 måneder

Betaling personligt eller af din virksomhed

Har du brug for hjælp til at nå dine mål?