Personlig træning og kostvejledning

Mange tror at træning, blot er træning. Men så simpelt er det ikke. Det er ligesom at arbejde, du kan gøre det ligesom de fleste andre, eller du kan tænke dig om og gøre det smart. Gør du det smart og ønsker du at optimere din træning, skal der 3 parametre til, nemlig Træning, Kost og Lifebalance.

Du kan ikke optimere din træning og din krop, hvis du ikke tager højde for alle 3 parametre. Spiser du ikke fornuftigt, er det næste ligegyldigt hvor meget du træner, er du ikke i balance, fordi du under din træning konstant tænker på dine andre opgaver du skal nå, dårlig samvittighed over for familien, kan du ikke yde optimalt og du spilder din tid.

Kan det til gengæld lykkes at sammensætte din træningsmængde og intensitet efter dit niveau og den tid du har til rådighed og du samtidig sørger for at holde dig til den rigtige kost, vil du med ret stor sandsynlighed, se fremgang i din træning, som du ikke havde troet var mulig.

I OOBlife arbejder vi med netop denne værdi ”lifebalance” da vi mener det er nøglen til succes.

Som din personlige træner i OOBlife, starter jeg med at sammensætte dit træningsprogram efter en indledende samtale om dit niveau og mål. Du får adgang til OOBlife appen, hvori du kan se dit træningsprogram, som jeg har lagt ind til dig. Du melder tilbage til mig i din app efter dine træningspas, hvorudfra jeg sikrer din løbende udvikling, via en optimal sammensætning af træningsmængde, -variation og -intensitet.

Som din personlige kostvejleder, starter vi med en indledende samtale omkring dine kostvaner og dit mål, om det er en sundere krop, vægttab eller sportsoptimering.

Udover fremgang i din træning, vil sidegevinster være mindre risiko for skader, en sundere og stærkere krop samt vedvarende resultater.

 

Mine forudsætninger:

Og hvorfor kan jeg så hjælpe dig ?

I forhold til kosten, er jeg uddannet levnedsmiddelingeniør med ernæring som speciale. Min interesse for sammenhængen mellem ernæring og træning, var baggrunden for mit speciale der netop omhandlede ”Sammenhængen mellem kost og motion”.

Vedr Lifebalance, er jeg mor til 4 børn, hvorfor jeg har indgående erfaring med ikke at have hovedet med mig under træningspas, fordi jeg har været bagud på hjemmefronten og har mærket på egen krop hvordan jeg har under-performet på den baggrund. Ved at tilrette lægge træning og træningsmængde efter din hverdag kan du med ro i maven give den gas på træningen.

Vedr. træning, har jeg dyrket løb og triathlon på højt plan i rigtig mange år og har været nede i de mindste detaljer for at optimere min træning. Jeg har siden 2016 trænet med OOBlife hvor fokus har været, selvfølgelig super god og seriøs træning, men også sammensætningen, balanceringen og optimeringen af disse 3 parametre, har været med til at gøre mig til verdensmester på den fulde Ironmandistance på Hawaii i 2018 og 2019

Jeg deler med glæde ud af mine erfaringer. Jeg elsker sport, jeg elsker træning og jeg elsker at hjælpe andre. Derfor er jeg klar….er du ?

Premium træningsprogram:

 Indledende samtale
 Online træningsprogram inden for løb eller triatlon
 Skræddersyet træningsprogram tilpasset din kalender
Online support og sparring dagligt
Løbende tilpasning af træningsprogram
Pris 819kr

Custum træningsprogram:

 Indledende samtale

Online træningsprogram inden for løb eller triatlon

Skræddersyet træningsprogram tilpasset din kalender

Online support og sparring dagligt

Løbende tilpasning af træningsprogram

Ubegrænset adgang til din træner

1x mdl samtale

Pris 1495kr

Kostvejledning:

Indledende samtale á 60min

Personlig skræddersyet kostprogram med mængdeangivelser for hver fødevare

Nøje beregnet antal kcal pr dag afhængig mængde fysisk aktivitet og mål

Online support og sparring dagligt

2x mdl opfølgende samtale á 30min

Optmering af kostprogram efter hver samtale

Pris 1200kr første md herefter 800kr

Personlig træningstime:

  • Jeg tilbyder personlig træningstime inden for f.eks. løbeteknink, cykling, coretræning.
  • Pris 600kr /time

Har du brug for hjælp til at nå dine mål?